459.00EUR

Werktijd Registratie Systeem, TA-8020

VOLLEDIGE OPLOSSING VOOR TIJDREGISTRATIE

Safescans intelligente TA-8020 combineert de nieuwste technologie voor vingerafdrukherkenning met uitgebreide beheersoftware. Uw medewerkers klokken gemakkelijk in en uit en u beschikt over krachtige tools voor aanwezigheidsbeheer en het vastleggen van gewerkte uren.

INCLUSIEF VEELZIJDIGE TA-MANAGEMENT SOFTWARE

De meegeleverde tijdregistratiesoftware biedt u een scala aan overzichts- en beheertools. U heeft ten alle tijden, zelfs in real-time, grip op de gewerkte uren van uw medewerkers. Met diverse handige en bruikbare features is de Safescan TA software alles dat u nodig heeft voor een effectief personeelsbeheer.

PROBLEEMLOOS IN- EN UITKLOKKEN

Geen gedoe meer met pasjes of sleutelhangers die kwijtraken en wachtwoorden die worden vergeten. Met de TA-8020 klokken uw medewerkers snel en probleemloos in en uit. Ze hoeven alleen maar even hun vinger op de scanner van de terminal te houden en klaar zijn ze. Het tijdstip van aankomst of vertrek wordt automatisch vastgelegd. Een bevestigingssignaal en een groen lampje geven aan dat de registratie is gelukt.

MAAK EEN EINDE AAN FRAUDE MET IN- EN UITKLOKKEN

Onderzoeken laten zien dat bijna driekwart van de bedrijven schade lijdt door medewerkers die voor elkaar in- of uitklokken. Met de TA-8020 behoort deze vorm van fraude tot het verleden: omdat medewerkers zich identificeren met hun vingerafdruk, is klokken voor een collega domweg onmogelijk. De besparing op uw loonkosten kan oplopen tot wel 10 procent per jaar. U hebt de investering in een TA-8020 dan ook zo terugverdiend.

CONTINUE COMMUNICATIE VOOR REALTIME INZICHT

De TA-8020 communiceert via uw LAN-netwerk continu met de meegeleverde tijdregistratiesoftware. Geregistreerde gegevens worden direct doorgestuurd, zodat u altijd een realtime overzicht hebt van wie er aanwezig is en wie niet. Wilt u de gegevens downloaden voor gebruik in een ander systeem? Dankzij de ge´ntegreerde USB-uitgang op de terminal is dat geen enkel probleem.

IN EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN KLAAR VOOR GEBRUIK

Installeer de TA-8020 met de meegeleverde muursteun, maak verbinding met uw LAN-netwerk en open de tijdregistratiesoftware op uw pc. De terminal wordt binnen enkele minuten automatisch gedetecteerd. Voer nu de gegevens van uw medewerkers in en uw tijdregistratiesysteem is klaar voor gebruik. Zo gemakkelijk is het.

GOED LEESBAAR DISPLAY, INTU¤TIEVE BEDIENING

Het grote, heldere scherm en de intu´tieve interface van de TA-8020 maken het apparaat uiterst gebruiksvriendelijk. De terminal beschikt over een gemakkelijk te bedienen toetsenblok, toetsen voor het direct wijzigen van de aanwezigheidsstatus en acht programmeerbare functietoetsen. De logische menustructuur geeft op efficiŰnte wijze toegang tot de vele functies van de TA-8020. Voor optimaal gebruiksgemak kunt u bovendien kiezen uit 14 talen voor interface en terminal: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Tsjechisch, Slowaaks, Hongaars, Zweeds, Deens, Fins en Pools.

INSTELBARE WERKCODES

Met de instelbare werkcodes maakt u optimaal gebruik van de tijdregistratiegegevens. Definieer projecten en kostenplaatsen, registreer ziekteverzuim en zakenreizen, markeer vergaderingen, enz. Voor ultiem gemak en optimale efficiency kunt u de meest gebruikte codes toewijzen aan de acht functietoetsen op de terminal.

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR AANWEZIGHEIDSBEHEER EN URENREGISTRATIE

Naast de functies voor realtime rapportage biedt onze geavanceerde tijdregistratiesoftware u ook een scala aan overzichts- en beheertools. Zo kunt u per afdeling en per medewerker dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of periodieke rapporten genereren. Maar ook kosten, gewerkte uren, overwerk en verzuim bijhouden, werkroosters opstellen en de gegevens downloaden als Excel-spreadsheet of exporteren naar uw salarisadministratiepakket. De krachtige database, de automatische back-upfunctionaliteit en de ondersteuning voor meerdere terminals maken onze tijdregistratiesoftware helemaal af. U bespaart tijd en geld, en profiteert van waardevolle, bruikbare gegevens.

Beoordelingen


Php Live
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Nieuwe artikelen?
Winkelmandje
0 items
Fabrikant Info
Safescan
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Google Buzz Delen op Digg
Talen
Nederlands
Munteenheden
Turn-o-Matic